Parry and Dexterity.
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary yeah, but you could say any mastery is unnecessary lol. those are relatively cheap and basic masteries that provide a great benefit
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary yeah, but you could say any mastery is unnecessary lol. those are relatively cheap and basic masteries that provide a great benefit dexterity is not unnecessary
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary yeah, but you could say any mastery is unnecessary lol. those are relatively cheap and basic masteries that provide a great benefit dexterity is not unnecessary says who
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary yeah, but you could say any mastery is unnecessary lol. those are relatively cheap and basic masteries that provide a great benefit dexterity is not unnecessary says who says MEalso says you when you meet an unblockable special
I am currently on 5.3 and my main masteries are(numbering acc.to bests)-1.Precision maxed2.Block prof3.Cruelty maxed4.glass cannon(rank 1)5.stupefy maxed6.pacify (rank 2)7.petrify(rank 2)8.prep for deep wounds for NF A lot of those are unnecessary yeah, but you could say any mastery is unnecessary lol. those are relatively cheap and basic masteries that provide a great benefit dexterity is not unnecessary says who says MEalso says you when you meet an unblockable special and is despair necessary because you could come up against a regen champ?