2015 3-4 bugged?

I have used them in the past and never cost anything to rank them up, now I’m getting this..

Comments

  • LeNoirFaineantLeNoirFaineant Posts: 5,341 ★★★★★
    Pretty sure they have always required gold.
  • CristalmanCristalman Posts: 210
    It has never been free of gold
  • GamerGamer Posts: 5,274 ★★★★

    Pretty sure they have always required gold.

    Can said the 2015 didt cost gold in the pass if that change now not sure if it Hav
  • GamerGamer Posts: 5,274 ★★★★

    Pretty sure they have always required gold.


    Nop
  • LeNoirFaineantLeNoirFaineant Posts: 5,341 ★★★★★
    Gamer said:

    Pretty sure they have always required gold.

    Can said the 2015 didt cost gold in the pass if that change now not sure if it Hav
    Why would it be different than any other rank up gem, all of which require gold?
  • WoogieboogieWoogieboogie Posts: 340 ★★

    Gamer said:

    Pretty sure they have always required gold.

    Can said the 2015 didt cost gold in the pass if that change now not sure if it Hav
    Why would it be different than any other rank up gem, all of which require gold?
    Because it’s specific to 2015 champs. They have never cost gold, I guess you have to have the balance regardless.
  • GamerGamer Posts: 5,274 ★★★★

    Gamer said:

    Pretty sure they have always required gold.

    Can said the 2015 didt cost gold in the pass if that change now not sure if it Hav
    Why would it be different than any other rank up gem, all of which require gold?
    Can’t said but when I’m use. Them in the pass Ther didt cost
  • BendyBendy Posts: 788 ★★★
    I used a cosmic on venom and can say there was no gold for it or used when used
  • Batman05Batman05 Posts: 313
    It doesn’t cost gold to use the 2015 rank up but you do have to have the amount it would cost in gold available.
  • Jackd1989Jackd1989 Posts: 223
    I'm wondering if it is being an issue because of them recently changing that Captain Marvel to Captain Marvel (classic) if it is now classing her as a non-2015 champ?
  • Jlive78Jlive78 Posts: 58
    Batman05 said:

    It doesn’t cost gold to use the 2015 rank up but you do have to have the amount it would cost in gold available.

    Exactly this
Sign In or Register to comment.