Options

Ani ve bilinçsiz hesap banlama

DavidluissDavidluiss Member Posts: 3
2 gün önce hesabımı banalmışsınız bu banı neye göre ne için hattımızın bile bir anlamı yok hiçbir şekilde uyarı paylaşımı yapılmamış hiçbir şekilde geri dönüş yapılmamış kendi gördüğünüz ya da görmeye çalıştığınız birkaç problemi bunun adını hile koyarak hesap alıyorsunuz benim hesabıma ne için banladınız bunun açıklamasını istiyorum kabam hesabıyla giriş yaptım oyunun tekrar açılmasını istiyorum ve bana gerekli açıklamaları yapmanızı bekliyorum

Comments

• FurrymoosenFurrymoosen Member Posts: 6,786 ★★★★★
    They clearly stated that it was for use of 3rd party software. This could be modified software or software downloaded outside of an approved source. They also clearly warned you in the first few hours of having an account when they said not to use 3rd party software.
  • DavidluissDavidluiss Member Posts: 3
    Üçüncü taraf yazılımı hiçbir zaman kullanmadım sadece geçemediğim bölümleri para karşılığında bölüm geçmelerini İşdeyim bunların da zaten hesapları banlanmadı yani bunlar da zaten üçüncü taraf yazılım kullanmamışlar benim de kullanmadığıma göre bu ban neden atıldı ben yıllarımı vermişim bu oyunda uzun yıllardır kullanıyorum uzun yıllardır oynuyorum ve böyle bir anda oyunun kapanması bana çok saçma geliyor emeğime yazık değil mi
  • AzureAzure Member Posts: 182

Üçüncü taraf yazılımı hiçbir zaman kullanmadım sadece geçemediğim bölümleri para karşılığında bölüm geçmelerini İşdeyim bunların da zaten hesapları banlanmadı yani bunlar da zaten üçüncü taraf yazılım kullanmamışlar benim de kullanmadığıma göre bu ban neden atıldı ben yıllarımı vermişim bu oyunda uzun yıllardır kullanıyorum uzun yıllardır oynuyorum ve böyle bir anda oyunun kapanması bana çok saçma geliyor emeğime yazık değil mi

Çok basit, yaptığın şeyin adi, merching. Yani, becerinin yetmedigi yerlerde baska insanlara para veya baska bir şey karşılığında, hesap paylaşımı yaparak senin yerine bölüm gecmelerini istemişsin. Yani, bu demek oluyor ki ; Kabam ToS'u (terms of service) ihlal etmişsin. Forumlardaki insanlar sana yardim etmek yerine dalga gececeklerdir. Kendi topuğuna sıktın, geçmiş olsun..
  • DavidluissDavidluiss Member Posts: 3
    Kabam dan bu konu da zaten açıklama yapıldı hesap paylaşımı yapılarak bölüm geçirmede bir yasak bulunmuyor ve bunu bu oyunu oynayan herkez biliyor bu yüzden yutubur lar canlı yayınlarda başka hesapların bölümünü geçiyor mesela magi tv daha dün canl yayında başka hesabın bölümlerini oynuyor bu yasak değil yıllarca emek verdiğim hesabımın açılmasını istiyorum
  • Mahvet234Mahvet234 Member Posts: 7
    Adventure progress reset after removing wrong bans.(Nekropol)
  • GostingGosting Member Posts: 62

2 gün önce hesabımı banalmışsınız bu banı neye göre ne için hattımızın bile bir anlamı yok hiçbir şekilde uyarı paylaşımı yapılmamış hiçbir şekilde geri dönüş yapılmamış kendi gördüğünüz ya da görmeye çalıştığınız birkaç problemi bunun adını hile koyarak hesap alıyorsunuz benim hesabıma ne için banladınız bunun açıklamasını istiyorum kabam hesabıyla giriş yaptım oyunun tekrar açılmasını istiyorum ve bana gerekli açıklamaları yapmanızı bekliyorum

Öncelikle burası ingilizce forum aga bu şekilde Türkçe paylaşımla bişi elde edemezsin. İkincisi de bölüm geçirdiğin kişiler hile kullanmasa bile arena bot ve benzeri şeyler kullanmış olabilirler. Benim bölüm geçtiğim kimse banlanmadı arena bot ve hile kullanmadığım için :) beni banladı lale kabam oda oyunu 3.cü parti şekilde indirdiğim için bir ton şey yazmasam bugün açarlardı büyük ihtimalle De sinirden kabama cahil dedik bedelini ödemek zorunda kalcaz sanırım ahahah 😂 bölüm geçme işinde güvenmediğin insanlara iş yaptırma
  • Abspain101Abspain101 Member Posts: 921 ★★★

Kabam dan bu konu da zaten açıklama yapıldı hesap paylaşımı yapılarak bölüm geçirmede bir yasak bulunmuyor ve bunu bu oyunu oynayan herkez biliyor bu yüzden yutubur lar canlı yayınlarda başka hesapların bölümünü geçiyor mesela magi tv daha dün canl yayında başka hesabın bölümlerini oynuyor bu yasak değil yıllarca emek verdiğim hesabımın açılmasını istiyorum

Whoever you heard that ftom lied to you mercing is 1000% against kabam tos and you deserve that ban 1000% you are not allowed to share accounts or anything like that you want to play start a new account and play honestly next time
  • AzureAzure Member Posts: 182

Bence, sen magitv'yi izlemekten yüksek miktarda zehirlenmissin. Oyunu her guncellediginde mesaj kutuna bir bildirim dusuyor. 3.parti yazilim kullanimi ile ilgili. Ve o mesaja bagli bir link mevcut. "Uzun yillardir oynadığın oyunu azcik tanimis olup" ona tıklamış olsaydin, seni yönlendirdiği TOS sayfasindaki ilk maddelerden birinin, hesap paylasiminin kesinlikle yasak ve ban sebebi olduğunu görürdün. Oyuna devam edeceksen, yeni bir hesap acmani, ve o çöplük youtube kanalindan ayrilarak, oyun hakkinda daha fazla bilgi veren youtuberleri takip edip videolarindan bilgi almanı tavsiye ederim. Eger bu paylasimindan sonra ( forumlarda hesap paylaşımı yaptığını itiraf ettiğin) hala haksız yere banlandigini düşünüyorsan, kabama ticket açabilirsin. Hesabini detayli bir sekilde inceledikten sonra, sana gerekli bilgiyi vereceklerdir.
  • Abspain101Abspain101 Member Posts: 921 ★★★
    Funny how op was set straight and no more response lol
Sign In or Register to comment.