Options

Türkler

Security35Security35 Member Posts: 6
Beyler kendinizi belli edin kabam yillardir bizlere karşı irkcilikta bulunuyor önce bizi hiçbir turnuvaya almamalar aşırı derecede pahalı ürün satmalar diğer yabancıların hesaplarının banlarini kaldırıp Türklerinki kaldirmamalari bu firma ırkçidir varsa kanıtın kanitinla konuscaksin ban atıyorsun ama sebeb bu bile diyemiyorsun çünkü yaptığın yapay zeka algoritması 5 para etmez suçsuz yere ban yedim hesabımı geri istiyorum taleplere ezbere cümleler ile yanıt veriyorsunuz sorun çözüldü diyorsunuz ama çözdüğünüz bir durum yok sizin suçunuzu ben çekmek zorunda değilim hileciler hala oyunda ve globalde ve bg ler ve siz sadece yüksek hesaplara ban attiniz bu adil değil

Comments

• AzureAzure Member Posts: 182
    1-Kabam Kanada merkezli bir şirket. Turnuvalara almaması, Türklere karşı ırkçılık değil, kanunlarının izin vermemesinden kaynaklanıyor. Turnuvalara sadece Kanada ve Amerikada yaşayanlar katılabiliyor.

2-Ban konusuna gelince, 3.parti uygulama, parali bölüm geçirme, hesap paylaşımı, arena botu ( bir Türk olarak rahatlikla söyleyebilirim ki, bizim globalde dönen bölüm geçirme ve hesap paylaşımı hic bir yerde dönmüyor.) kullanımı yaptıysan, hesabin banlanir. Haksız yere de olmaz. Eğer bunların hic birini yapmadiysan, ticket atman yeterli, suçsuz banlanan herkesin hesaplari açıldı. Eger seninki acilmadiysa, bir durum vardir. Sadece ticketi hafta sonu atmamaya dikkat et, kimse yardimci olmaz.

3-Pahalı ürün satışı, kabamdan kaynaklı değil malesef. Ülkemizin parasinin degersizliginden kaynaklanıyor. Dolara vurduğunda, nerdeyse ayni fiyata denk geldiğini görebilirsin(arada cikacak olan fark, bizim ulkemizin temel gelir kaynağının, vatandaşına yansıttığı vergi olmasıdır.)

4- Burası, oyun hakkinda karşılıklı bilgi alışverişi yapabileceğin bir FORUM platformu. Burada atar gider yapman sadece insanları güldürüp, seninle dalga gecmelerine sebep olur. Kendi hesabin ile ilgili problemleri, direkt olarak ticket acip, oyun geliştiricilerine yöneltmen gerekir.

Beyler kendinizi belli edin kabam yillardir bizlere karşı irkcilikta bulunuyor önce bizi hiçbir turnuvaya almamalar aşırı derecede pahalı ürün satmalar diğer yabancıların hesaplarının banlarini kaldırıp Türklerinki kaldirmamalari bu firma ırkçidir varsa kanıtın kanitinla konuscaksin ban atıyorsun ama sebeb bu bile diyemiyorsun çünkü yaptığın yapay zeka algoritması 5 para etmez suçsuz yere ban yedim hesabımı geri istiyorum taleplere ezbere cümleler ile yanıt veriyorsunuz sorun çözüldü diyorsunuz ama çözdüğünüz bir durum yok sizin suçunuzu ben çekmek zorunda değilim hileciler hala oyunda ve globalde ve bg ler ve siz sadece yüksek hesaplara ban attiniz bu adil değil

• FurrymoosenFurrymoosen Member Posts: 6,852 ★★★★★
    If you have evidence, you would've spoken with evidence.
  • Luke9523Luke9523 Member Posts: 1,042 ★★★★

Yes!
  • JogiDasJogiDas Member Posts: 56

Kabam is not forcing you to buy anything to play the game. Buy whatever you can afford or don't buy anything at all. Just ignore the buying products and be F2P player and enjoy the game.
Sign In or Register to comment.