Summoners, the Necrosword Crystals (the crystals in the Knull Cavalier Preview Bundle) currently have a higher than intended drop rate of 6-Star Champions.

We will be leaving the crystals as is for the time being, but will be correcting the drop rates before Knull receives his official release on October 28th. To ensure that this does not affect anybody that purchased this preview bundle, we will be auto-opening these crystals before that date, but this means you will not see what you received. To avoid any confusion, please open your crystals yourself ASAP.

game going down....

13»

Comments

  • KUROKURO Posts: 104
    I agree. Kinda annoying. Btw I just submitted two tickets to kabam support team. One of two, was a same problem as yours
    01ikz2xv4phk.png
  • Jaguaraci_SilvaJaguaraci_Silva Posts: 151
    Since yesterday I have observed that juggernaut in all sections of the AQ path 1 is freezing the game. It's impossível to play because I cannot move and my block don't run well on time. The lag is worst when I am fighting against him.
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    Still no response from a moderator?
    @Kabam Miike @Kabam Wolf @Kabam Vydious @Kabam Loto @Kabam Zibiit
  • Gladiator09Gladiator09 Posts: 287 ★★
    Erikfive_0 wrote: »

    They love replying with - “we are looking into it”.
    After this they disappear from the thread. It has happened to so many other threads..lol
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    Still waiting on a reply on this and am still getting nowhere with my correspondence with the support staff. @Kabam Zibiit please help.
  • Getting in is even worse than not getting in atm... the lag in the last few days is at almost unplayable levels... their lack of response coupled with their unwillingness to take responsibility for this is getting annoying... if I was a paying player; I wouldn’t be threatening to spend less - I’d be reporting them to the App Store for a refund on everything I’d spent in game...

  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    Still waiting on an update. Kabam support has quit responding to my messages now too. @Kabam Zibiit please help me with this matter.
  • Darkstar4387Darkstar4387 Posts: 2,145 ★★★
    edited January 2018
    Been having some connection issues here and there today to as well, I know it's not me since I have full bars
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    This thread has nothing to do with connection issues from today. This is for the issues that were on January 13th from approximately 3:15 pm to 4:30 pm.
  • Darkstar4387Darkstar4387 Posts: 2,145 ★★★
    edited January 2018
    Erikfive_0 wrote: »
    This thread has nothing to do with connection issues from today. This is for the issues that were on January 13th from approximately 3:15 pm to 4:30 pm.

    So ? I was having some then to and now having some again today. Connection issues and the game going down always seem to happen sometimes it's happens more than others.
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    Don’t want to let this thread die in case someone else was effected.
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    Well support just closed my case because even though nothing was resolved they have “provided all available information”. @Kabam Miike please help me with this.
  • Erikfive_0Erikfive_0 Posts: 111
    edited January 2018
    Erikfive_0 wrote: »
    Well support just closed my case because even though nothing was resolved they have “provided all available information”. @Kabam Miike please help me with this.

    Mate, all he mods can do is tell you to contact support. They cant fix anything like this for you im afraid

    What did the final reply say, and what are you claiming happened that you wanted them to fix for you?

    The final response was there were no connectivity issues on Jan 13, even though they have already acknowledged the issues in this forum thread. Then they closed the support ticket. I’m hoping they can do something about my legend run. I worked hard to get myself in to a position to be able to make a run worth while and the connection issues ruined that.
  • StewmanStewman Posts: 731 ★★★
    Erikfive_0 wrote: »
    Erikfive_0 wrote: »
    Well support just closed my case because even though nothing was resolved they have “provided all available information”. @Kabam Miike please help me with this.

    Mate, all he mods can do is tell you to contact support. They cant fix anything like this for you im afraid

    What did the final reply say, and what are you claiming happened that you wanted them to fix for you?

    The final response was there were no connectivity issues on Jan 13, even though they have already acknowledged the issues in this forum thread. Then they closed the support ticket. I’m hoping they can do something about my legend run. I worked hard to get myself in to a position to be able to make a run worth while and the connection issues ruined that.

    For the record they didn't "acknowledge" anything. Mike said sorry for the inconvenience and that they will look it to it. And that's it.
  • DNA3000DNA3000 Posts: 13,302 Guardian
    I did see connection oddities on Saturday and Sunday, and less frequently on Monday. I can confirm it was not my internet connection for many of those times. Not sure what it was, but it was apparently not affecting my alliance members consistently at the same moments in time. On Sunday, something else wonky happened where my controls on my iPad seemed to get much more twitchy than normal, and sometimes my champions did odd things when I did not think I sent that particular input. Something "feels" off since Saturday, but in ways difficult to find the common denominator for. When my iPad was wonky, my iPhone X was fine. When I had connectivity issues, sometimes switching from wired internet to LTE fixed it, and sometimes switching from LTE back to wired (wifi) internet fixed it. Sometimes I got connectivity errors from both at the same time from both platforms I play on.

    I always get the occasional connection error, but they seem to have increased in frequency dramatically in the last two weeks or so. I haven't had a chance to troubleshoot beyond testing different network paths to the game.
This discussion has been closed.