Search function on forum, yields no results

When I try to use the search function to search the forum for posts on a specific topic or searchword I get no results. I'm on Chrome, on a PC. Maybe there's something wrong with the search function?

Comments

  • SabrefencerSabrefencer Posts: 1,437
    What are you searching for?
  • Captain_NietschCaptain_Nietsch Posts: 255
    What are you searching for?

    I've been searching for many different things, none of them work. (maybe 20 different words, none of them give me any results what so ever.)
    To name one i've searched for "killmonger" and "KM" to find info and tips on how to use killmonger and so on...
    This function usually works when I've used it before. I just don't think it's convenient to scroll through pages of topics just to find one specific topic discussing a champ, or a node or whatever. That's what the search field is for, right?
  • Captain_NietschCaptain_Nietsch Posts: 255
    What are you searching for?

    Does the search field work for you?
  • SabrefencerSabrefencer Posts: 1,437
    What are you searching for?

    Does the search field work for you?

    Right now, no. It has worked for me in the past, though.
  • Helicopter_dugdugdugHelicopter_dugdugdug Posts: 555 ★★★
    Nope doesn’t work . Broken
  • FjolnirFjolnir Posts: 300 ★★
    I’m on an iPhone and am not having any issues using the search function on this forum .
  • Sorry for the no reply on this one! We caught this issue and were able to fix it. The search function should be working fine again. :) Sorry for the inconvenience!
This discussion has been closed.