Options
Haksız ban

Merhaba 27/06/2025 tarihinde 7 günlük ban yedim 2 daha sonra 7 günlük ban sürem dolmadan 30 günlük ban atıldı ve daha dün (15,07/2025) 12 gün 8 saat kaldığını gördüğüm hesabım bu sabah erişmeye çalıştığımda kalıcı olarak engellendiği görülmektedir tanrı aşkına ne yaptığınızı sanıyorsunuz çok acil cevap bekliyorum ban süresi dolmayan hiç bir şey yapamayan bir hesap nasıl olurda üst üste ban yer yaptığım tek bir hatanın bedeli bu olmamalı lütfen millet neler yapıyor yinede kalıcı ban yemiyor yapılan tek bir hata bir şansı daha hak etmiyor mu lütfen
Tüm cevapları saglamadiniz. Haksızlık yaptınız. Hesabımı belirtilen sürede açın. Yoksa her yerden bu yaptığınız haksızlığı yazarım. Kabam CEO'suna da yazdım bunu. Madem hesap kalıcı olarak banlanacakyı neden önce 7 gün 2 gün sonra 30 gün süre dolmadan 3. Bir ban daha atıldı
Tüm cevapları saglamadiniz. Haksızlık yaptınız. Hesabımı belirtilen sürede açın. Yoksa her yerden bu yaptığınız haksızlığı yazarım. Kabam CEO'suna da yazdım bunu. Madem hesap kalıcı olarak banlanacakyı neden önce 7 gün 2 gün sonra 30 gün süre dolmadan 3. Bir ban daha atıldı
9
Comments