NEKRAPOL HİLE HATASI VE HESAP KAPATMA YADA BİLEREK HESAP İPTALİ
Adem37
Member Posts: 29 ★
KABAM JAC sen benim hesabım la, başka hesabımı karıştırıyorsun ? benim hesabımdan 2000 k den fazla kredi harcayıp,
bir sürü diriltme harcandı , 3 saat ten fazla sürdü nekropol , nasıl diye biliyorsun ? 40 dakka da bittiğini , nasıl diye biliyorsun hiç maç kaybetmediğimi ? nereye bakıyorsun ? kimin hesabına bakıp benim hesabımla karıştırıyorsun ? buradan da belli oluyor ki , siz hesapları bilmiyor , incelemiyor , kafadan sallama olarak ceza veriyorsunuz , harcadığım zamana , krediye , dirilmeye , bakmadan beni kafana göre suçlayamazsın .
ya sizin sistemde bir hata var , ya sizde bir hata var ,3 saat , 2000 kredi , ve bir sürü dirilme harcadıgım yerde ,
sen bana 40 dakka da ,tek seferde geçmişsin diye biliyorsan , sizin işinizi ne kadar yaptığınız ortaya çıkar ,
utanmadan birde yalan atıp sanki hile yapmışım gibi oraya yazıp kapatmışsın , tanrı sizin cezanızı versin
bir sürü diriltme harcandı , 3 saat ten fazla sürdü nekropol , nasıl diye biliyorsun ? 40 dakka da bittiğini , nasıl diye biliyorsun hiç maç kaybetmediğimi ? nereye bakıyorsun ? kimin hesabına bakıp benim hesabımla karıştırıyorsun ? buradan da belli oluyor ki , siz hesapları bilmiyor , incelemiyor , kafadan sallama olarak ceza veriyorsunuz , harcadığım zamana , krediye , dirilmeye , bakmadan beni kafana göre suçlayamazsın .
ya sizin sistemde bir hata var , ya sizde bir hata var ,3 saat , 2000 kredi , ve bir sürü dirilme harcadıgım yerde ,
sen bana 40 dakka da ,tek seferde geçmişsin diye biliyorsan , sizin işinizi ne kadar yaptığınız ortaya çıkar ,
utanmadan birde yalan atıp sanki hile yapmışım gibi oraya yazıp kapatmışsın , tanrı sizin cezanızı versin
Post edited by Kabam Jax on
1
This discussion has been closed.
Comments
bir sürü dirilme harcandı, 3 saat on fazla nekropol sürdürüldü, diye nasıl korunur? 40 dakika da bittiğini, nasıl diye hiç maç kaybetmediğimi? nereye bakıyorsun? kimin hesabına bakıp benim hesabımla karıştırıyorsun? burada da belli oluyor ki , siz hesapları bilmiyorsunuz , incelemiyor , kafadan sallama olarak ceza veriyorsunuz , harcadığım zamana , krediye , dirilmeye , bakmadan beni kafana göre suçlayamazsın .
ya sizin sisteminiz bir hata var , ya sizde bir hata var ,3 saat , 2000 kredi , ve bir sürü dirilme harcandıgım yerde ,
sen bana 40 dakka da ,tek seferde geçmiştesin diye biliyorsan , sizin toplamda ne kadar yaptığınız ortaya çıkar ,
utanmadan birde yalan atıp sanki hile yapmışım gibi oraya yazıp kapatmışsın, tanrını senin cezanı versin
3 SAAT SÜREN YERE , 40 DAKKA DA BİTİRDİN DİYE BİLİYORSUN , 2000 KREDİ HARCANAN YERE , VE BİR SÜRÜ DİRİLME GİDEN YERE , HİÇ KAYBETMEDEN GEÇMİŞSİN DİYEBİLİYORSUN , BE UTANMAZ YALAN ATARKEN BARİ ADAM GİBİ YALAN ATSANANIZA ,
BEN HİLE YAPMADIM SİZ HİLE YAPIYOR SUNUZ , ESKİ HESAPLARI BAHANEYLE KAPATIP YENİ HESAPLARA YER AÇIYORSUNUZ , YENİ HESAPTAN GÜÇ KAZANMASI İÇİN DAHA FAZLA PARA KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ , BİR GÜN O KÖTÜ DÜŞÜNCELERİNİZ DE
YALANLARINIZDA , BOĞULACAKSINIZ , SİZ BİRER ASALAK SINIZ , BİZİM SIRTIMIZDAN GEÇİNİP , İŞİNİZ BİTİNCE BİZİ ÖLÜME TERKEDEN ASALAKLARSINIZ ,BEN HİLE YAPMADIM AMA YALANLA BANA İFTİRA ATIP HESABIMI KAPATACAK KADAR DA YALANCI VE DÜZENBAZ SINIZ , TANRI SİZİN GİBİLERE YAPTIKLARININ CEZASINI VERSİN Kİ , BU DÜNYADA YAPTIKLARINIZIN KARŞILIGINI ALIN .
Edit:- (Not agree, why give translation?) 😠