Bu kabam da çalışanlar neden bu kadar ukala

Hay jax
Benden bu kadar kolay kurtulamazsın , beni hilecilikle suçlayıp , yaptıgım hileyi bana açıklamayıp birde beni heryerde yasaklaman senin benden kurtulabileceğini boşuna düşündürmesin , sen beni haksız yere suçlayıp 10 yıllık hesabımı kapatabileceksin , ama ben senden açıklama bekleyip sebep sorduğumda , beni engelleyip bana ceza vereceksin , sen kimsin kafana göre takılacaksın ve istediğini yapacaksın bundan sonra seni heryerde yazacağım ve yaptığın haksızlığı da heryerde anlatacağım, yok öyle bana haksız ceza verip hesabımı kapatıp keyif süremezsin .
Benden bu kadar kolay kurtulamazsın , beni hilecilikle suçlayıp , yaptıgım hileyi bana açıklamayıp birde beni heryerde yasaklaman senin benden kurtulabileceğini boşuna düşündürmesin , sen beni haksız yere suçlayıp 10 yıllık hesabımı kapatabileceksin , ama ben senden açıklama bekleyip sebep sorduğumda , beni engelleyip bana ceza vereceksin , sen kimsin kafana göre takılacaksın ve istediğini yapacaksın bundan sonra seni heryerde yazacağım ve yaptığın haksızlığı da heryerde anlatacağım, yok öyle bana haksız ceza verip hesabımı kapatıp keyif süremezsin .
Post edited by Kabam Jax on
3
This discussion has been closed.
Comments
sorry you didn’t have a response. i been thinking my account has been rigged after pulling havok 4th time from titan crystal (looking at you kabam jax). also didn’t get a logical response
Recognized the talk from that original acct.
translation in case you were curious
Of course a lot of people here, if not, everyone has a way to translate this.
But some are lazy and others just post I agree.
A clear "non-funny- answer to non english languages. Even with all the world Summoners here.
👍
I didn't close your account. You cheated and your account got closed. Grow up, take the L and stop harassing me.